Summer School

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Keynote Speaker 1

Monday 22 September 2025 13:45 (1 hour)

Presenter: Prof. HOPF, Carsten (Medical Faculty Mannheim)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome and introduction

Monday 22 September 2025 12:30 (30 minutes)

Coffee break

Contribution ID: 3 Type: not specified

Coffee break

Monday 22 September 2025 14:45 (15 minutes)

Parallel Workshops: Workshop1 / ...

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Parallel Workshops: Workshop 1/MS Workshop will be supervised by AG Ralser and AG Tenzer

Monday 22 September 2025 15:00 (1h 30m)

Workshop 1(AG Ralser and AG Tenzer)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Session II: Lecture 2 Multiomics Data Analysis

Monday 22 September 2025 16:30 (45 minutes)

Presenter: Prof. LU, Junyan (University Hospital Heidelberg)

Parallel Workshops: Workshop2/...

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Parallel Workshops: Workshop2/ Multiomics data Analysis workshop-supervised by AG Lu and AG tenCate

Monday 22 September 2025 15:00 (1h 30m)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Science Slam-Poster Presentation (2 min Flash Talk)

Monday 22 September 2025 17:15 (30 minutes)

Dinner

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Dinner

Monday 22 September 2025 18:00 (1 hour)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Poster session

Monday 22 September 2025 19:00 (3 hours)

Coffee break

Contribution ID: 10 Type: not specified

Coffee break

Thursday 25 September 2025 10:30 (15 minutes)

Closing Lecture

Contribution ID: 11 Type: not specified

Closing Lecture

Thursday 25 September 2025 10:45 (1 hour)

Summer School / Report of Contributions

Wrap up and closing

Contribution ID: 12 Type: not specified

Wrap up and closing

Thursday 25 September 2025 11:45 (15 minutes)

Lunch

Contribution ID: 13 Type: not specified

Lunch

Thursday 25 September 2025 12:00 (30 minutes)

Contribution ID: 14

Type: not specified

Career Roundtable 1: Prof. Ursula Klingmüller (DKFZ), Dr. Tanja Pies (University Medicine Center Mainz) and Prof. Thierry Schmidlin (University Medicine Center Mainz)

Tuesday 23 September 2025 09:00 (1h 30m)

Coffee break

Contribution ID: 15 Type: not specified

Coffee break

Tuesday 23 September 2025 10:30 (15 minutes)

Summer School / Report of Contributions

Keynote Speaker (N.D)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Keynote Speaker (N.D)

Tuesday 23 September 2025 10:45 (1 hour)

Lunch

Contribution ID: 17 Type: not specified

Lunch

Tuesday 23 September 2025 12:00 (30 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Parallel Workshop: Repetition of workshop 1 (AG Tenzer and AG Rasler)

Tuesday 23 September 2025 12:30 (1h 30m)

Coffee break

Contribution ID: 19 Type: not specified

Coffee break

Tuesday 23 September 2025 14:45 (15 minutes)

Parallel Workshops: Workshop 3 - ...

Contribution ID: 20 Type: not specified

Parallel Workshops: Workshop 3 -Computational Medicine (AG Wild & AG tenCate)

Tuesday 23 September 2025 16:00 (1h 30m)

Parallel Workshops: Workshop 4 - ...

Contribution ID: 21 Type: not specified

Parallel Workshops: Workshop 4 - Ring Trail (AG Tenzer and AG Bindila)

Tuesday 23 September 2025 16:00 (1h 30m)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Parallel Workshop: Repetition of Workshop 2 (AG Lu and AG tenCate)

Tuesday 23 September 2025 12:30 (1h 30m)

Keynote Speaker: Prof. Heiko Run...

Contribution ID: 23 Type: not specified

Keynote Speaker: Prof. Heiko Runz, Head of Neuroscience/Genetics at insitro Inc

Tuesday 23 September 2025 15:00 (1 hour)

Science Slam: Poster Presentation \dots

Contribution ID: 24 Type: not specified

Science Slam: Poster Presentation (2 min Flash Talk)

Tuesday 23 September 2025 17:30 (30 minutes)

Dinner

Contribution ID: 25 Type: not specified

Dinner

Tuesday 23 September 2025 18:00 (1 hour)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Poster Session & Get together

Tuesday 23 September 2025 19:00 (3 hours)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Keynote Speaker 4 : Prof. Stefanie Hauck, Helmholz Center Munich

Wednesday 24 September 2025 09:45 (1 hour)

Coffee break

Contribution ID: 28 Type: not specified

Coffee break

Wednesday 24 September 2025 10:45 (15 minutes)

Contribution ID: 29

Type: not specified

Test your knowledge - Mass spectrometry & Systems Medicine quiz

Wednesday 24 September 2025 11:00 (1 hour)

Lunch

Contribution ID: 30 Type: not specified

Lunch

Wednesday 24 September 2025 12:00 (1 hour)

Parallel Workshops: repetition of ...

Contribution ID: 31 Type: not specified

Parallel Workshops: repetition of Computational Medicine (AG Wild & AG tenCate)

Wednesday 24 September 2025 13:00 (1h 30m)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Parallel Workshops: Repetition of RIng Trail Workshop (AG Tenzer & AG Bindila)

Wednesday 24 September 2025 13:00 (1h 30m)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Social activities

Wednesday 24 September 2025 14:30 (3h 35m)

Dinner

Contribution ID: 34 Type: not specified

Dinner

Wednesday 24 September 2025 18:05 (55 minutes)

Social Event

Contribution ID: 35 Type: not specified

Social Event

Wednesday 24 September 2025 19:00 (3 hours)